Babaváró csoport

Hamarosan érkezik, akire olyan régóta vártatok? A boldogság mellett azért néha rád vagy rátok tör a félelem és a kétségbeesés? Ne aggódj, ez teljesen természetes.

baba
Egy baba születése sokféle változással jár együtt. A párból apa és anya is lesz, megváltozik szerepetek és módosulnak feladataitok ? változik egész életetek. De hogyan is?

A Babaváró csoportok egyik célja pont ezeknek a változásoknak megbeszélése, hiszen jó előre tudni, mire lehet számítani, mi vár mindkettőtökre – mindhármatokra. Jó meglátni, hogy aggodalmaitokkal nem vagytok egyedül, esetleg van olyan, amitől nem is kell annyira tartanotok, hogy Ti már esetleg túl vagytok olyanon, amin mások még nem, vagy pont mások segítenek picit megnyugtatni titeket. A kölcsönös segítségnyújtáson túl hasznos ismeretekre tehettek szert többek közt a családotokban betöltött új szerepetekre, a megváltozott kapcsolatrendszerre, a szülés előtti és utáni időszakában várható lelki folyamatokra fókuszálva.
Mindemellett a zene jótékony hatását kihasználva zenés relaxációkon vehettek részt ? hiszen a zene nagyon fontos mind a születendő babának, mind szüleinek. Erről bővebben ide kattintva olvashattok.

Helyszín: 1074 Budapest, Hársfa utca
Kezdési idő: folyamatosan ? a jelentkezéstől függ.
Gyakoriság: csoporttól függően hetente vagy kéthetente másfél óra – öt alkalom
Ára: 3000 forint/alkalom páronként

Jelentkezni lehet

e-mailen: info@zeneterapeuta.hu,

a 06 20 334-4552 telefonszámon

vagy ide kattintva!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.