Csoportok pánikbetegeknek

Pánikbetegség? Van kiút!

Sétál az utcán, moziban ül, utazik a buszon, vagy a barátaival van, és egyszer csak azt veszi észre, hogy iszonyatosan ver a szíve, levegő után kapkod, és azt hiszi, most jött el a végzet? A jelenséget úgy hívják: pánikroham.
Szinte mindenkinek van olyan ismerőse, aki már legalább egyszer átélt pánikrohamot. Ha szaporábban ver a szíve, remegést, izzadást, légszomjat, fulladást, hányingert érez, halálfélelem gyötri, vagy az ájulás kerülgeti, nem jelenti feltétlenül azt, hogy Ön pánikbeteg.

De ha ezek a tünetek egyre sűrűbben jelentkeznek, számuk eléri a havi négyet, akkor már igenis érdemes foglalkozni ezzel a jelenséggel. Pláne, ha már az életére is rányomják a bélyegüket, a pániktól való félelem már olyan nagy, hogy átveszi az irányítást élete felett, bezárja magát a szó szoros vagy akár átvitt értelmében.
Tovább rontja a helyzetet, ha környezete mindezeket a tüneteket csak múló hisztinek tartja, és a stresszhelyzetet az így kialakult magány érzése még jobban növeli.

Minderre van megoldás:
kis létszámú (5-6 fős) csoportok
indulnak pánikbetegnek!

Helyszín: 1074 Budapest, Hársfa utca
Kezdési idő: folyamatosan ? a jelentkezéstől függ.
Gyakoriság: csoporttól függően hetente vagy kéthetente másfél óra
Ára: 3000 forint/alkalom

Van az úgy, hogy egyedül nehéz, hogy úgy érzi, csak Ön küzd ezzel a problémával.
A csoportos konzultációk azért hasznosak, mert láthatja, hogy nincsen egyedül a gondjaival, hogy mások is hasonló dolgokat élnek át. Együtt sokkal könnyebben találunk megoldásokat, másokat hallgatva, kívül helyezkedve a problémáján, sokkal egyszerűbb lesz minden, rádöbbenhet olyanra, amire egyedül talán sose jönne rá!

A csoportban levő erőt felhasználva a gyógyulás gyorsabb és hatékonyabb.
Fontos hogy tudja: van remény és nincsen egyedül!

Jelentkezni lehet

e-mailen: info@zeneterapeuta.hu,

a 06 20 334-4552 telefonszámon

vagy ide kattintva!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.